Van Toledo Interieurontwerp & Advies
Over ons
Van Toledo interieurontwerp & advies is een ontwerpbureau, gestart 1 november 1998 onder leiding van Irma van Toledo. De opgedane werkervaring, haar passie voor kleur en interieur in combinatie met regelmatige inspiratiebezoeken aan nationale en internationale meubelbeurzen (Amsterdam, Gent, Kortrijk, Parijs) maakt Irma bij uitstek geschikt voor het invullen en ontwerpen van interieurs voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Zij creëert nieuwe, frisse, aantrekkelijke en verrassende inrichtingen altijd bewerkstelligd zonder ooit de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Wij geven vorm aan uw interieurwensen in wonen en werken. Wat u zoekt, is sfeer. Het is heerlijk thuiskomen en werken in een tijdloos interieur dat rust en warmte uitstraalt, ruimte en functionaliteit biedt. Met prachtige materialen en meubels die ieder vertrek omarmen en maken dat iedereen zich optimaal voelt. Iets dat helemaal bij het huis of de bedrijfsruimte past. Met verrassende details die de inrichting karakter geven, memorabel maken. Eventueel in combinatie met een bijpassend exterieur.

Wilt u weten wat Irma allemaal voor u kan betekenen? Klik dan door naar de mogelijkheden op het gebied van Ontwerp en Styling van zowel interieur en exterieur, voor zowel particulieren als bedrijven.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Wij nodigen u graag uit voor een afspraak om nader kennis te maken. Meer weten? Kijk op de contact pagina.
Copyright © 2012 - 2018 Van Toledo Interieurontwerp & Advies | Binnenhuisarchitect | RB-Media Internet Solutions | Webdesign Breda