Van Toledo Interieurontwerp & Advies
Ontwerp & Styling

Woningen – Kantoren – Horeca - Retail

Interieur:

Een aanbouw, een nieuwe indeling van de begane grond, een zolderruimte die verbeterd kan worden of een renovatie van de badkamer? U bent bij Van Toledo interieurontwerp & advies aan het juiste adres. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of aanbouw gaat, altijd zal onze inbreng van rust, harmonie en symmetrie voelbaar en herkenbaar zijn.

Een interieurontwerp is mogelijk van A tot Z, van ruwe schets tot complete werktekening. Altijd staan de functionaliteit en de beleving van uw ruimte voorop. Van Toledo interieurontwerp & advies kan uw complete project inrichten. Wij kunnen alle soorten meubels, stoffen, raambekleding, vloerbedekking, verlichtingsarmaturen en dergelijke leveren. Wij zijn niet merkgebonden. Kwaliteit staat altijd voorop.

Van Toledo interieurontwerp & advies kan tevens meubels ontwerpen en in samenwerking met een gerenommeerd interieurbouwer laten maken. Unieke meubels op maat, in de stijl van het project of met bijzondere functies. Variërend van een eenvoudige tafel tot een uitgebreide kastenwand of entertainmentmeubel. Kijk binnen onze projecten onder meubels op maat.

Bent u tevreden met de indeling en het ontwerp van uw interieur, maar heeft u het gevoel dat het met de details niet helemaal goed zit? Ook dan kan Van Toledo interieurontwerp & advies behulpzaam zijn. Wij kunnen in nauw overleg de ruimte voor u stylen en deze meer karakter geven.

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan is verkoopstyling het overwegen waard. Door de ontwerper van Van Toledo interieurontwerp & advies hierbij in te schakelen, zijn in relatief korte tijd – met naar verhouding beperkte middelen – spectaculaire resultaten te bereiken. Met name sinds de kredietcrisis heeft verkoopstyling haar nut bewezen. Elke makelaar kan dit bevestigen.

Styling specialties:
Beurzen (Parijs, Den Bosch)
Feestzalen (Horeca)
Evenementen (IJsbaan)

Exterieur:

Van Toledo interieurontwerp & advies ontwerpt veranda’s en terrassen als verlengstuk van het huis. Projecten exterieur en adviseert ook over raamaankleding exterieur.

Copyright © 2012 - 2018 Van Toledo Interieurontwerp & Advies | Binnenhuisarchitect | RB-Media Internet Solutions | Webdesign Breda