Binnenhuissarchitect Breda - Van Toledo Interieurontwerp & Advies
Binnenhuisarchitect
Binnenhuisarchitectuur algemeen

De passie voor het vak binnenhuisarchitectuur is eigenlijk vanzelf ontstaan. Gevoel voor vormgeving in de ruimste zin van het woord zorgt ervoor dat uw binnenhuisarchitect uw woonwensen ook vanuit deze passie voor binnenhuisarchitectuur zal benaderen. Dit vakgebied wordt binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur, interieurontwerp , interieuradvies of ruimtelijke vormgeving genoemd. De binnenhuisarchitect is er niet alleen om mooie meubels voor u uit te zoeken. Met het vak binnenhuisarchitectuur en/of interieurontwerp/interieuradvies zijn er veel meer aspecten die worden behandeld.

Zo heeft Van Toledo interieurontwerp & advies zich gespecialiseerd in decoratieve binnenhuisarchitectuur en adviseert ondermeer over bouwkundige ingrepen*, keuze van materialen, decoraties, gordijnen, kleuren, meubelopstelling, indeling, verlichting, nieuwe aankopen, wanddecoratie, plaats van de haard etc. etc.

U krijgt een compleet uitgewerkt plan. Er wordt vooraf altijd een vaste prijs berekend zodat u precies weet waar u aan toe bent. En een goed plan gebaseerd op de huidige binnenhuisarchitectuur en interieurontwerp en interieuradvies en hoeft geen torenhoge rekening te worden.

Bij Van Toledo interieurontwerp & advies is het eerste kennismakingsgesprek voor een advies op het gebied van binnenhuisarchitectuur/interieurontwerp/interieuradvies kosteloos.

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke ruimte, het is altijd toegevoegde waarde om een woonprofessional in te schakelen die alle ins en outs van binnenhuisarchitectuur/interieurontwerp/interieuradvies kent.

In andere tijden werd er pas een binnenhuisarchitect/interieurontwerper ingeschakeld nadat de architect het gebouw had ontworpen. Tegenwoordig wordt dit steeds vaker in samenwerking met een binnenhuisarchitect/interieurontweprer gerealiseerd.

De binnenhuisarchitect/interieurontwerper maakt duidelijke plannen, plattegronden, aanzichten en collages en tegenwoordig ook 3D beelden, alles om de opdrachtgever een duidelijk en helder beeld te verschaffen.

Verder ben ik specialist in advies voor stalen deuren, loftdeuren, stalen trappen, houten vloeren, PVC vloeren, raamdecoratie, houten jaloezieen, vouwgordijnen, waveplooi, out of the box ideeen. vormgeving naar uw ideeen.

*dit altijd in samenwerking met een gediplomeerd bouwkundige zodat de binnenhuisarchitectinterieurontwerper de verbouwing gedegen kan laten uitvoeren. 

Interieurontwerp en interieuradvies in vele gemeenten in en om Breda. Etten-Leur, Zevenbergen, Oud-Gastel, Oudenbosch, Hoeven, Bavel, Ulvenhout, Teteringen, Terheijden, Effen, Roosendaal en Bergen op Zoom
Copyright © 2012 - 2018 Van Toledo Interieurontwerp & Advies | Binnenhuisarchitect | RB-Media Internet Solutions | Webdesign Breda